LELKI FELKÉSZÜLÉS

 

Olyan útra lépsz, amelyet előtted már minden anya megjárt, neked viszont még ismeretlen. Beavatódsz az anyaságba, nem csak szülsz, de születsz is. Anya születik.

A szülés természetes folyamat, és az is természetes, ha félsz.

A szülés lelki folyamat is, egy csoda, amelyben megélheted a női erődet.

Az elengedés fizikai és érzelmi síkon történik. A félelem, kétely, görcs akadályozza a folyamatot. Megfeszül a test, és gátolja az elengedés természetes folyamatát.

Ha érzel magadban félelmet, vagy nem tudod azonosítani az érzéseidet, de a testedben érzel görcsöt, összerándulást, feszülést, keress bizalommal.

Azzal, hogy beszélsz a kellemetlen érzéseidről, megkönnyebbülsz. Távozik a feszültség, oldódik a görcs, kienged a test és a lélek.

Készülsz a csodára, amely belőled születik. Én ebben segítelek.

 A folyamat 50 perces beszélgetésekből áll, 5 + 1 alkalommal találkozunk. Egy beszélgetés ára 30 euró.

ÉRINTÉSTERÁPIA KISMAMÁKNAK

Ezt a lehetőséget a várandósság befejezett 14. hetétől választhatod.

Ebben a folyamatban először egy mély beszélgetésben lazulnak a blokkjaid, és felismered az erőforrásaidat.

Beszélgetünk mindenről, ami benned van. Legyen az öröm, izgalom, félelem, várakozás. Ahogy kimondod, ami foglalkoztat, és nem kapsz kéretlen tanácsokat, csak elfogadó támogatást, rögtön megkönnyebbülsz.

A beszélgetés után pedig lefekszel az oldaladra, és átadod magad az érintésnek. Lassú, széles, simító mozdulatokkal, meleg olajjal érintelek, beszéd nélkül. Mindent megteszek a kényelmedért. Itt minden érted van.

Magadra és a babádra hangolódsz, s készíted a tested és a lelked az anyává válásra.

Ebben a 2×50 percben minden figyelmem a tiéd, így teljesen ellazulhatsz. Megtapasztalhatod a megtartó női erőt, a női támogatást.

Ára: 70 euró

 

Anyává avatás szertartás

 

Blessing way – egy valóban áldott út, amelyen végig kísérünk Téged, aki már készülsz arra, hogy világra hozd a babádat. Ez a női szövetség azokból a nőkből áll, akik Neked fontosak. Én tartom a tere, s így megszületik a meghitt, áldott ünnep, amelyben megtapasztalod a női erődet, s ez segít abban, hogy megszüld a kicsidet, és abban is, hogy anyává szüless. Ott vagyunk veled a nehézben, megtartunk a félelmeid közt, és ott vagyunk veled a kikönnyülésben, az ünnepben is. Itt mindennek teret adunk, lehet sóhaj, ének, érintés,, és könnyek. S ha kitisztul az, ami nehéz, feltárul az út, amit áldás kísér. Ez az ünnep nem csak a szülésről, az anyává válásról szól, hanem a nőiség ünneplése is. Itt megtapasztalhatod az áramló, finom és mély női energiákat, és az igazi női erőt is. S minél teljesebben kapcsolódsz magadhoz, a babádhoz és a többi nőhöz, annál erősebbé szövöd a hálót, amely majd megtart, ha itt az idő. S így bátran átadhatod magad ennek az ősi ritmusnak, amit a szülés diktál. A szertartás ideje attól függ, milyen rítusokat szeretnél. Lehetőség van fél, vagy egy napos szertartásra. Ha magadnak, vagy egy hozzád közel álló kismamának szeretnél ilyen ünnepi szertartást ajándékozni, keress bizalommal e-mailben, vagy telefonon.

A Blessing way a navajo indiánoktól származó hagyomány. A szülés előtt álló édesanya ünneplése, amelyen nőrokonok, női családtagok, barátnők és a falu bábája vettek részt. A 3 napig tartó ceremónia részeit bátorítások, áldások, ének, közös étkezés, a kismama ékesítése és testének kényeztetése alkották. Az ünneplés legfőbb célja, hogy a szülni készülő nő erősnek, szeretettnek, bátornak, felkészültnek érezze magát, a körülötte levő támogató női háló megerősödjön, bizalmi embereivel szorosabb kapcsolata lehessen, saját testére csodálattal, kisbabája érkezésére bizakodva, szeretettel tekinthessen.

KISMAMA MASSZÁZS

 

Egy óra énidő neked is jár. A meleg olajos masszázs ellazít, összekapcsol a babáddal és energizál. Finom érintések által töltődsz. Beszéd nélkül, lágy zenére ringatózol.

Folyamat hossza: másfél óra
Ára: 50 euró