Az érintésterápia egy két órás, három részből álló komplex folyamat, amelyben végig tiéd a teljes figyelmem.

Első szakasza egy segítő beszélgetés, ahol beszélgetünk arról, milyen téma van jelen a legintenzívebben az életedben – itt, és most. Közben megpihensz, ellazulsz, megérkezel és ráhangolódsz. Bepontosítjuk a szándékod – ha van, ugyanis a második szakaszban elengedjük a szavakat, és csak az érzésekre és érintésre figyelünk. A harmadik szakasz egy integráló, pár perces beszélgetés, ahol összekötjük a szándékodat, a folyamatban megélt érzéseidet és az életed valóságát.

A második szakaszban történik a „masszázs”. Ez egy meleg olajjal történő, teljes testet átölelő folyamat, amelyben érintést kapsz a fejtetődtől a lábujjaidig. Alkarral és tenyérrel érintelek, nagy felületen, hosszú, simító, a tenger áramlását idéző mozdulatokkal. A halk zene által kísért, szavak nélküli, biztonságos, puha térben felsőbb énedhez kapcsolódsz, és megtalálod a saját belső erődet. Oldódik a feszültséged, pihensz és töltekezel. Az érintés ruhátlanul zajlik, közben gondosan betakargatlak az alsónemű által általában fedett részeken. A folyamathoz natúr, illatmentes kókusz olajat használok. Nem célom a folyamatodat semmilyen irányba befolyásolni, ezért illóolajakat sem használok. Szintén nem célom gyógyítani, „megszerelni” téged. Az érintésben való tartós figyelmemmel, bizalmammal és jelenlétemmel tudlak téged támogatni a folyamatodban.

Első alkalom: 50 euró 
Második alkalomtól: 70 euró 
5 alkalmas bérlet: 290 euró

ÉRINTÉSTERÁPIA KISMAMÁKNAK

Ezt a lehetőséget a várandósság befejezett 14. hetétől választhatod.

Ebben a folyamatban először egy mély beszélgetésben lazulnak a blokkjaid, és felismered az erőforrásaidat.

Beszélgetünk mindenről, ami benned van. Legyen az öröm, izgalom, félelem, várakozás. Ahogy kimondod, ami foglalkoztat, és nem kapsz kéretlen tanácsokat, csak elfogadó támogatást, rögtön megkönnyebbülsz.

A beszélgetés után pedig lefekszel az oldaladra, és átadod magad az érintésnek. Lassú, széles, simító mozdulatokkal, meleg olajjal érintelek, beszéd nélkül. Mindent megteszek a kényelmedért. Itt minden érted van.

Magadra és a babádra hangolódsz, s készíted a tested és a lelked az anyává válásra.

Ebben a 2×50 percben minden figyelmem a tiéd, így teljesen ellazulhatsz. Megtapasztalhatod a megtartó női erőt, a női támogatást.

Ára: 70 euró

Szövetségben önmagammal

 

3 alkalmas kombinált kezelés.

Ez a lehetőség 3, egymásra épülő alkalomból áll, ahol a beszélgetés mennyisége csökken, és az érintésre szánt idő növekszik.

Vélemények

Ismeritek azt az érzést, amikor valakinek úgy mesélhettek, hogy nem kell szabatkoznotok, nem kell félnetek attól, hogy ítélkeznek felettetek, és hogy bizalommal, őszintén beszélhettek a mindennapi kihívásaitokról? Arival találkozni és együtt lenni pont ilyen. Hálás vagyok a lehetőségért, amely segíti a jól létem és legfőképpen az egyik legnagyobb támaszom. Nála rá találtam a bizalomra, az őszinteségre és a biztonságos beszélgetésre a mai kaotikus világban.

Nincsen más helyzet az életemben, amikor teljesen önmagam lehetek. Nem tudom, Ari hogy csinálja, de olyan atmoszférát teremt, ahol teljesen el tudok lazulni és elhiszem, hogy jó, és fontos vagyok! Nekem ez mindennél többet ér! Tudom, hogy nem lehet senkire ráerőltetni, nekem is nehéz volt eljönnöm először, de mégis receptre írnám fel a heti egy óra megtartó beszélgetést vele!

Azt vettem észre magamon, hogy van egy téma, ami foglalkoztat, és folyton ezen gondolkozom. Nem tudok elszakadni tőle, mintha mindig a fejemben lenne. Párbeszédeket is le szoktam játszani, vagy utólag újra gondolni, „Mi lett volna, ha….” Egy idő után azt éreztem, hogy csak pörgetem magam egy téma körül és nincs új gondolatom. Szorongtam és aggódtam. Azt éreztem, hogy kell valaki, aki segít elindulni kifelé ebből a spirálból, amibe bepörgettem magam. Már az első beszélgetés új utakat nyitott meg bennem, teljesen máshogy tudtam ránézni a gondjaimra. Megkönnyebbültem.

Jó vagyok úgy, ahogy vagyok. Megérkeztem. Visszakaptam a gyökereimet. Otthon és biztonság érzésem lett. Ettől elkezdett szárnyalni a kreativitásom, elkezdtem tervezni és megvalósítani.

Egység. EGÉSZség. Úgy érzem, mintha visszakaptam volna a testem. Újra tudok kapcsolódni hozzá, nem hasítom le egyik részemet sem. Test-szellem-lélek vagyok, és ez így van jól.