Az egyéni önismereti folyamatodban segítelek, hogy ráláss a nehéz élethelyzet okozta problémáid hátterére. Kérdésekkel kísérlek abban a folyamatban, melyben eljutsz a saját megoldásaidhoz, válaszaidhoz. Segítségemmel felismered saját belső energiaforrásaidat, és ezeket a hétköznapokban is használni tudod.

Az 50 perces találkozásra heti, kétheti rendszerességgel kerül sor. A folyamat hossza egyénileg eltérő. Egy beszélgetés ára 30 euró.

Minden találkozásra érvényes a titoktartás. Ez azt jelenti, hogy nem kerül ki információ a négy fal közül sem tőlem, sem tőled.

Milyen témákkal jöhetsz egyéni kísérésbe?

Párkapcsolatodban nem érzed jól magad
Önfejlesztés a célod
Válás, gyász vagy más nehéz élethelyzetet szeretél feldolgozni
Szülésélmény feldolgozásra van szükséged
Énidő kell
Munkahelyi problémáid vannak
Minták ismétlődnek az életedben
Azt érzed, megakadtál, nem látod, merre tovább
Magányos vagy
Női témákban van elakadásod
Anyaságod megvisel
Nincs önbizalmad, kételkedsz magadban
Maximalista vagy
Fáradt vagy és kedvetlen

Új élet kapuja

“A változás titka, hogy az összes erődet, a régivel való harc helyett, az új építésére összpontosítod.”

Szókratész

Önismereti gyorsítósáv – Ha gyors válaszokra, nagy felismerésekre, AHA élményre vágysz, vesd bele magad ebbe az intenzív folyamatba.

Ezen a három órás alkalmon elindulhatsz valami új felé. A Te következő lépésed teheted meg. Megélheted, hogy van erőd változni és változtatni.

Az élet a változásról szól. Sokszor nehéz egy új helyzetben helytállni, akár költözés, akár munkahelyváltás, akár párkapcsolati válság az éppen aktuális fókusza az életednek.

Ez a lehetőség neked szól, ha

  • olyan élethelyzetben vagy, amiben rosszul érzed magad,
  • érzed, hogy lépned kellene, de nem megy egyedül,
  • változni szeretnél, és még nem látod az irányt,
  • beragadva érzed magad és ettől feszült vagy.

Itt megtapasztalhatod, hogy

  • van erőd elindulni
  • van támasz
  • van időd és helyed
  • minden rendben van.

Az alkalom beszélgetéssel indul, majd fizikailag is megteszel egy utat, ami közelebb visz a saját megoldásodhoz. A tested nem hazudik, rábízhatod magad, ráismerhetsz az elakadásaidra, azokra a  külső-, belső körülményekre, amelyek hátráltatnak. Az alkalom beszélgetéssel zárul, ahol a tapasztalataidat szavakba öntve megszülethet a döntésed, a szándékod, vagy a következő lépésed.

A 3 órás folyamat ára: 105 euró.

Szövetségben önmagammal

3 alkalmas kombinált kezelés.

Ez a lehetőség 3, egymásra épülő alkalomból áll, ahol a beszélgetés mennyisége csökken, és az érintésre szánt idő növekszik.


 

Vélemények

Ismeritek azt az érzést, amikor valakinek úgy mesélhettek, hogy nem kell szabatkoznotok, nem kell félnetek attól, hogy ítélkeznek felettetek, és hogy bizalommal, őszintén beszélhettek a mindennapi kihívásaitokról? Arival találkozni és együtt lenni pont ilyen. Hálás vagyok a lehetőségért, amely segíti a jól létem és legfőképpen az egyik legnagyobb támaszom. Nála rá találtam a bizalomra, az őszinteségre és a biztonságos beszélgetésre a mai kaotikus világban.

Nincsen más helyzet az életemben, amikor teljesen önmagam lehetek. Nem tudom, Ari hogy csinálja, de olyan atmoszférát teremt, ahol teljesen el tudok lazulni és elhiszem, hogy jó, és fontos vagyok! Nekem ez mindennél többet ér! Tudom, hogy nem lehet senkire ráerőltetni, nekem is nehéz volt eljönnöm először, de mégis receptre írnám fel a heti egy óra megtartó beszélgetést vele!

Azt vettem észre magamon, hogy van egy téma, ami foglalkoztat, és folyton ezen gondolkozom. Nem tudok elszakadni tőle, mintha mindig a fejemben lenne. Párbeszédeket is le szoktam játszani, vagy utólag újra gondolni, „Mi lett volna, ha….” Egy idő után azt éreztem, hogy csak pörgetem magam egy téma körül és nincs új gondolatom. Szorongtam és aggódtam. Azt éreztem, hogy kell valaki, aki segít elindulni kifelé ebből a spirálból, amibe bepörgettem magam. Már az első beszélgetés új utakat nyitott meg bennem, teljesen máshogy tudtam ránézni a gondjaimra. Megkönnyebbültem.

Jó vagyok úgy, ahogy vagyok. Megérkeztem. Visszakaptam a gyökereimet. Otthon és biztonság érzésem lett. Ettől elkezdett szárnyalni a kreativitásom, elkezdtem tervezni és megvalósítani.

Egység. EGÉSZség. Úgy érzem, mintha visszakaptam volna a testem. Újra tudok kapcsolódni hozzá, nem hasítom le egyik részemet sem. Test-szellem-lélek vagyok, és ez így van jól.