Embereket, céget vezetsz? 

Mindig neked kell erősnek lenned, konfliktust és felelősséget vállalnod? 

Nem találod az egyensúlyt a munka és a magánélet között? 

A csúcson vagy és mégis üresnek érzed magad? 

Magányos vagy vezetőként? 

Nem kapsz reális visszajelzést senkitől? 

Azt érzed hogy egy képet látnak rólad az emberek, és nem azt, ki vagy valójában?

Mérnök végzettséggel kezdtem neki a segítői hivatásnak. Tíz évet dolgoztam a versenyszférában, majd az elkövetkező öt évem teljesen másról – az anyaságról szólt. Ebben az időszakban bennem is 180 fokot fordult minden és elkezdtem képződni, a lélek dolgaival foglalkozni szakmai szinten is. 

Nem csak szakmát váltottam, hanem szemléletet is – alkalmazottból vállalkozóvá váltam. Két nonprofit szervezetet és az egyéni vállalkozásomat vezetem. Közösségeket építek. 

Önismeret nélkül ez nem ment volna… A hiedelmeim, kételyeim, megszokott, komfortos életem mind-mind akadályok voltak abban, hogy változtassak. 

Ha úgy érzed, hiányzik valami ahhoz, hogy kiteljesedj vezetőként, de nem tudod megfogalmazni, hogy mi – a választ nem a fejedben, hanem a lelkedben kell keresned. Én ebben tudlak téged segíteni.

„Arival hosszú együttműködés van mögöttünk és még sokáig számítok a támogatására. Szeretek vele dolgozni, mert nagy tudással rendelkezik ami párosul a tisztánlátásával és racionalitásával. Vezetőként segít engem fókuszban tartani és kibogozni az egyes döntéseim lelki hátterét. Hálás vagyok neki!”

Adrián